ESV-motors -logo

Sänkicross-kisat ja fmx-show ilmajoki 28.9.2024

Viimevuonna huippusuosion saanut tapahtuma tulee taas!

KOKO PERHEEN ILMAISTAPAHTUMA TULEE TAAS syyskuussa!

Tapahtuma pidetään osoitteessa Harjunmäentie 63 60800 Ilmajoki. Kioski on auki, maksutapoina käteinen/mobilepay/pivo ja korttimaksu.
 
Tapahtuman viralliset jatkot Ilmajoen Krouvissa. Tunnelmasta vastaa cover bändi Raastupa!
 
ALUSTAVA AIKATAULU:
9:30-11:00 kuskien ilmoittautuminen ja moottoripyörien katsastus
11:10 Kuljettajapalaveri
11:30 harjoitukset/rataan tutustuminen ja aika-ajot 20min per luokka
12:50 FMX-lämmittelyt
13:15 kilpalähtö juniorit
13:45 kilpalähtö B-luokka
14:15 FMX-näytös
14:45 kilpalähtö A-luokka
15:30 palkintojen jako
16:00 tapahtuma päättyy
Kioski palvelee 10:00-16:00
 

LUOKAT:
juniori:
Kaikki juniorit, max 150cc 4-tahtiset. Kilpalähtö ajetaan lyhempänä 10min+ 2 eränä.

Isot pyörät:
Kaikki 125cc 2-tahtisesta isommat. Aika-ajot ajetaan satunnaisella jaolla ja finaaleihin jakaannutaan aika-ajojen perusteella puolet ja puolet A- ja B-finaaliin.
 

ILMOITTAUTUMINEN
Kuskien ilmoittautuminen viestillä numeroon 040 9606621 tai alempaa löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.
Osallistumismaksu 30€/kuski. Ilmoittautumiset viimeistään 24.9.2024, jolloin täytyy olla myös osallistumismaksu maksettu. Tämän päivän jälkeen osallistumismaksu on jälki-ilmoittautumisen mukainen. Jälki-ilmoittautumisella mukaan pääsee 50€/kuski.
Alle 18-vuotiaalla kuljettajalla on oltava huoltajan kirjallinen suostumus kilpailuun osallistumisesta. Huoltajan täytyy olla mukana myös kilpapaikalla koko kilpailun ajan, ilmoittautumisesta lähtien.

OSALLISTUMISMAKSUN MAKSAMINEN
Osallistumismaksu maksetaan tilille: FI28 1141 5000 0857 27 tai mobilepay/pivo: 040 9606621. Viestikenttään kuljettajan nimi ja kilpanumero. Mikäli kilpanumeroa ei ole, valitsee järjestävä taho numeron paikanpäällä. Maksettu osallistumismaksu pitää todistaa pyydettäessä kilpailupäivän aamuna ilmoittautuessa. Mikäli osallistut useampaan luokkaan, tulee jokaisesta luokasta tehdä oma ilmoittautuminen, sekä suorittaa osallistumismaksu. Ilmoittautumiset viimeistään 24.9.2024, jolloin täytyy olla myös osallistumismaksu maksettu. Tämän päivän jälkeen osallistumismaksu on jälki-ilmoittautumisen mukainen.
 

KILPAILUPÄIVÄN ILMOITTAUTUMINEN:
Jokaisen kilpailijan täytyy käydä ilmoittautumassa tapahtumapäivän aamuna tapahtumapaikalla. Ilmoittautumisessa tarkistetaan osallistujan nimi, luokka ja suoritettu osallistumismaksu. Ilmoittautuminen täytyy tehdä 9:30-10:30 välillä

KILPAILUN PERUSPERIAATE:
Aika-ajoihin yhdistetään kaikki luokkiin osallistuvat kilpailijat kahteen erään satunnaisesti. Aika-ajojen jälkeen kierrosaikojen perusteella kuskit jakaantuvat A- ja B-kilpalähtöön. Lähtöpaikat ja luokka määräytyvät kierrosaikojen perusteella. Junioreilla luonnollisesti omat aika-ajot.
 

Aika-ajot:
Aika-ajoissa ensimmäinen 5 minuuttia ajetaan ilman ajanottoa. Tänä aikana kuskeilla on aikaa tutustua rataan ja lämmitellä. Viiden minuutin jälkeen maaliviivalla helutetaan vihreää lippua, joka tarkoittaa sitä, että ajanotto on käynnistynyt. Aikaa otetaan 15 minuuttia. Jokainen kilpailija saa ajaa halutessaan koko aika-ajo erän ajan, mutta se ei ole pakollista. Riittää kun jokaiselle kilpailijalle tulee kierrosaika.

Kilpalähtö:
Kilpalähtöihin jakaannutaan aika-ajojen perusteella. Nopeimmat ajat menevät A-kilpalähtöön ja vähän hitaammat B-kilpalähtöön jne. Erän pituus on 15minuuttia + 2 kierrosta. Kun ensimmäinen kilpailija tulee maaliin, ohjataan tämän jälkeen kaikki muutkin kilpailijat maalin jälkeen varikolle, vaikka kärkikuskin takana olevat kuljettajat eivät kaikki olisi vielä ajaneet kahta kierrosta.
Kilpalähdöt jokaisessa luokassa valo lähetyksellä, yhteislähtönä. Junioriluokassa erä 10minuuttia + 2kierrosta.

Nopein voittaa!

AJANOTTO:
Kierrosajat mitataan digitaalisesti tarrabondereilla, jotka saa paikanpäältä mikäli sinulla ei ole bonderia aiemmin. Tulokset tulevat näkyville reaaliaikaisesti nettiin (linkki ilmoitetaan myöhemmin)
 

VARIKKOALUE:
Varikkoalueelle mukaan jokaiselle nestettä läpäisemätön huoltomatto. Varikon läheisyydessä on öljynimeytysainetta ja vaahtosammuttimet. Varikkoalueella motocrosspyörillä ajetaan kävelyvauhtia. Ei saa kiihdytellä eikä testailla mitään. Mikäli sääntöjä laiminlyödään, kilpailija saa osallistumiskiellon.

KATSASTUS:
Katsastuksen yhteydessä tarkistetaan crossipyörien jarrut ja yleiskunto sekä kuljettajien ajovarusteiden riittävyys turvallisuuden takaamiseksi. Ajovarusteissa pakollisia ovat kypärä ja ajokengät. Muitakin varusteita, kuten rintapanssaria, polvisuojia ja niskatukia suositellaan jokaisele kuskille.
Katsastus tehdään tapahtumapaikalla jokaiseen kilpailussa mukana olevaan pyörään. Kilpailemaan ei pääse, mikäli pyörää ei ole katsastettu. Katsastus tulee suorittaa ennen 11:00 olevaa kuljettajakokousta.
 
VAKUUTUS:
Kuljettajat kilpailevat omalla vastuulla, järjestäjällä on tapahtuman vastuuvakuutus, mutta henkilökohtaisesta liikennevakuutuksesta jokainen kuljettaja huolehtii itse.
 
PALKINNOT:
Jokaisen luokan top3 saa pokaalit. Kaikki juniorit palkitaan mitalein. Tavarapalkintoja on yli 1000€ arvosta.
 
Tervetuloa!
Koko perheen ilmaistapahtuma Ilmajoella

Lisätietoja

 

Eero Välkkilä
040 960 6621
info@esvmotors.com

 

Yhteistyökumppaneita haetaan!
Ota yhteyttä niin katsotaan juuri sinun yrityksellesi sopiva paketti tapahtumaan!

Ilmoittaudu kisaamaan viimeistään 24.9.2024

ESV-MOTORS PALVELUT

Huollot, varaosat ja varusteet sekä FMX-näytökset

Teemme huollot kaikkiin vapaa-ajan laitteisiin aina moottoripyörästä ruohonleikkureihin asti. Palveluihin kuuluu myös autofixaukset ja keraamiset pinnoitteet. Meiltä laadukkaat varaosat ja ajovarusteet jokaiseen tarpeeseen ja moneen eri kategoriaan. Lisäksi kauttamme hurjat freestylemotocross (FMX) näytökset erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.

Huolto

Moottoripyörät, mopot, mönkijät, ruohonleikkurit, vesiskootterit ja mitä ikinä mieleen tuleekaan. Olemme myös valtuutettu Stiga huoltoliike!

Autofixaus

Edustukseemme kuuluu Cartecin laaja valikoima autonhoitotuotteita. Olemme myös valtuutettu cartec keraamisten pinnoitteiden asentaja.