ESV-motors -logo

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot (”Ehdot”) ohjaavat kauppasuhteita ESV Motorsin (”Me”, ”Meidän”) ja asiakkaan (”Sinä”) välillä, jotka syntyvät käyttäessäsi ESV Motorsin verkkokauppaa (www.esvmotors.com).

1. Sopimuksen syntyminen

Tilaamalla tuotteita verkkokauppamme kautta teet tarjouksen tuotteiden hankkimiseksi näiden Ehtojen mukaisesti. Tarjouksesi hyväksyminen on meidän harkintavallassamme.

2. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

3. Hinnoittelu ja maksutavat

Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät sisällä toimituskuluja. Verkkokaupassamme ilmoitetut maksutavat ovat käytettävissäsi, ja maksu suoritetaan ostoksen yhteydessä. Maksutapana toimii myös maksu noudon yhteydessä Ilmajoelta toimipisteestä.

4. Toimitus

Toimituskulut ja toimitusaika riippuvat valitsemastasi toimituspaikasta ja -tavasta. Nämä kulut lisätään automaattisesti ostoskorisi summaan.

Toimitustavat

Toimitusajat

5. Peruutusoikeus ja palautukset

Tuotteiden palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanotosta, kuten Kuluttajansuojalain (38/1978) säännökset määräävät. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksista aiheutuvat kustannukset ovat asiakkaan vastuulla, ja maksupalautukset suoritetaan alkuperäiselle maksutavalle. Palautuksia koskevissa asioissa, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@esvmotors.com tai puhelimella 040 9606 621.

6. Reklamaatiot ja tuotetakuut

Kaikille tuotteillemme myönnetään kuluttajansuojalain mukainen takuu. Ostoksen mukana saatu kuitti tai muu ostotodiste tulee esittää mahdollisen reklamaation yhteydessä.

7. Ylivoimainen este (Force majeure)

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksia ylivoimaisen esteen tai toimittajien saatavuusongelmien vuoksi, mikäli tuotteen toimittaminen muuttuu mahdottomaksi tai kohtuuttoman vaikeaksi.

8. Vastuuvapauslauseke

Emme ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuvista välillisistä vahingoista tai muista olosuhteista johtuvista viivästyksistä tai vahingoista, joihin emme voi vaikuttaa.

9. Tietosuoja

Käsittelemme kaikki henkilötiedot verkkosivuillamme julkaistun tietosuojaselosteen mukaisesti.

10. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Nämä Ehdot ja kaikki niihin liittyvät sopimukset alaisuudessa sovelletaan Suomen lakia, ja mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan toimivaltaisessa käräjäoikeudessa.

10. Ehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin Ehtoihin ilmoittamalla niistä verkkosivuillamme.