ESV-motors -logo

autofixaukset jokaiseen tarpeeseen

Teemme tiloissamme Ilmajoella ajoneuvojen fixauksia. Oli kyseessä auto, kuorma-auto tai työkone, me hoidamme! Palveluihin kuuluu kaikki sisäpesujen ja keraamisten pinnoituksien väliltä. Olemme koulutettu Cartec keraamisten pinnoitteiden asentaja. Meidän kauttamme myös laadukkaat Cartec- kuluttajatuotteet. Katso lisää kaupasta!

Cartec jälleenmyyjä Ilmajoki, Seinäjoki, Kurikka

mYLLYTYKSET, PINNOITTEET JA SISÄPESUT

Mihin näitä tehdään?

Fixaukset

Pinnoitteet / vahaukset

pinnoite

CARTEC CERAMIC GUARD SICARBON COATING KESTOPINNOITE

Keraaminen pinnoite etelä-pohjanmaalla

Tällä tuotteella saadaan hyvin tasainen, korkeakiiltoinen ja kestävä suojaava kestopinnoite autosi maalipinnalle. Cartec Ceramic Guard SiCarbon Coating kestopinnoite vahvistaa ja lisää maalipinnan kovuutta, mikä parantaa naarmujen vastustuskykyä. Autosi maalipinta saa huomattavasti syvemmän kiillon ja värin. Autostasi tulee helpommin pestävä ja se saa vettä sekä likaa hylkivän kerroksen.
Keraaminen kestopinnoite on tänä päivänä tehokkain suoja ajoneuvoille.
Yleisimmät harhaluulot ovat että autoa tarvitsee pestä vain kesällä tai että uudelle autolle ei tarvitse tehdä mitään, koska se on uusi. Valitettavasti asia ei ole näin. Yleisesti suurimmat kemialliset ja fyysiset rasitteet ovat talvella, jolloin autosi maalipinta tarvitsee eniten suojaa. Liuottimet, pakkanen, hiekoitus-sepeli, nastat, tiesuola ym rasittavat maalipintaa aivan eri tavalla kuin kesällä.
Uuden auton maalipinta on yleensä täysin paljas ja erityisen alttiina kemiallisille rasitteille. Uuden auton omistajan kannattaa suojata herkkä maalipinta kestopinnoitteella mahdollisimman nopeasti auton hankinnan jälkeen. Mitä aiemmin suojaat autosi maalipinnan, sitä suuremmilta vahingoilta säästyt. Ennakointi maalipinnan suojauksessa ylläpitää parhaiten autosi arvoa ja on korvaamaton takaisinmaksaja kun vaihdat autoa.

Varaa Aika

Älä epäröi mikäli autosi kaipaa fixausta!

FIXAUKSEN HINNASTO

Yhteystiedot

ESV-Motors
Harjunmäentie 63
60800 Ilmajoki

Avoinna sopimuksen mukaan

Johannes Välkkilä Fixausvastaava
040 960 6391 johannes@esvmotors.com

Yhteyslomake

MIKÄ ON ESV-MOTORS?

vapaa-ajan moottorilajeihin keskittynyt yritys

Tervetuloa ESV-Motorsille. Tarjoamme Ilmajoella huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin vapaa-ajan moottorilajeihin sekä turvalliset ajovarusteet. Palveluihimme kuuluu ajoneuvojen fixaukset ja pinnoitukset. Tule myös kokemaan hurjat FMX-näytökset kanssamme freestylemotocrossin matkalla Suomen huipulla!