ESV-motors -logo

ESV-Motors yrityksenä

Mikä ihme on ESV-Motors? Ei se mikään ihme ole vaan Ilmajoella toimiva vapaa-ajan laitteisiin ja harrastamiseen kohdistunut yritys, joka tarjoaa huoltopalveluita, ja myy varaosat sekä ajovarusteet kaikkiin moottorilajeihin!

Fmx-show suomi

TARINAMME

esv-motors

Eero Salomo Välkkilä motors. Siitä se tulee, kun joku sitä kumminkin miettii!

ESV-Motors on syntynyt vuosien varrella ajatuksesta tehdä jotain omaa ja omalla tyylillä liittyen omiin kiinnostuksen kohteisiin ja tavoitteisiin. Vuosi 2023 sai aikaan uusia ajatuksia ja nyt on aika toteuttaa ideat. Tavoitteenamme on toimia omalla ”hullulla” tyylillä ja sillä tavoin erottua joukosta. 

Eero Välkkilä eli Eerofmx on ESV-motors omistaja

TARINAMME

Kuka on koko roskan takana?

Yrittäjänä toimii Ilmajoelta lähtöisin oleva 24 vuotias Eero Välkkilä. Maatilalla kasvaneella nuorella miehellä on jo lapsena alkanut kiinnostus moottoriurheilulajeihin ja kaikenlaisten moottorilla toimivien laitteiden parissa onkin tullut touhuttua melkein koko ikä.

”Päälajina itsellä on freestylemotocross, jonka parissa on koettu hyviä ja huonoja hetkiä jo vuodesta 2017. Omaksi iloksi on tullut ajettua jäärataa ja motocrossia jonkunverran. Automaatioasentajan ja koneinsinöörin paperit on tullut hankittua vuosien varrella. Olen ollut monessa mukana ja järjestänyt myös omia tapahtumia. Intohimo omaan tekemiseen löytyy omien mielenkiinnonkohteiden kautta!”

-Eero

EDUSTAMAMME TUOTEMERKIT

Yhteystiedot

ESV-Motors
Harjunmäentie 63
60800 Ilmajoki

Avoinna sopimuksen mukaan

Eero Välkkilä
040 960 6621
info@esvmotors.com

Yhteyslomake

PALVELUT

Huollot, varaosat ja varusteet sekä ajonäytökset

Teemme huollot kaikkiin vapaa-ajan laitteisiin aina moottoripyörästä ruohonleikkureihin asti. Palveluihin kuuluu myös autofixaukset ja keraamiset pinnoitteet. Meiltä laadukkaat varaosat ja ajovarusteet jokaiseen tarpeeseen ja moneen eri kategoriaan. Lisäksi kauttamme hurjat freestylemotocross (FMX) näytökset erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.

huolto

Moottoripyörät, mopot, mönkijät, ruohonleikkurit, vesiskootterit ja mitä ikinä mieleen tuleekaan. Olemme myös valtuutettu Stiga huoltoliike!

FMX-Näytökset

Freestykemotocross-näytökset erilaisiin tapahtumiin ja juhliin ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Järjestämme myös omia tapahtumia!

kaupasta varaosat ja varusteet sekä eerofmx vapaa-ajan tuotteet

Varastomme on vielä suppea, mutta valikoima on laaja. Ota yhteyttä ja kysy, mikäli mielessä on jotain mitä kaupassamme ei vielä ole! Laajennamme parhaillaan valikoimaa!

Viimeisimmät tuotteet