ESV-motors -logo

huollot vaapa-ajan moottorilajeihin

Tervetuloa ESV-Motorsille. Tarjoamme Ilmajoella huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin vapaa-ajan moottorilajeihin. Varaa aika huoltoon tai ota yhteyttä.

Fmx-show suomi

HUOLTOPALVELUT

vika-, Määräaikais- ja vuosihuollot

Toimimme Ilmajoen Harjunmäessä korjaamotiloissa jonne mahtuu isommatkin koneet. Käytämme vain laadukkaita varaosia ja panostamme laatuun. Pyrimme aina parhaamme mukaan kuulemaan asiakkaan toiveita aikatauluihin ja työn toteutukseen liittyen. Tarvittaessa myös noudamme laitteesi Etelä-Pohjanmaan alueelta. 

Nyt on hyvä hetki varata aika huoltoon! Säännöllisesti tehdyt huollot auttavat pitämään laitteesi toimintakuntoisena pitkään. Liittyy asiasi huoltoon, varaosiin tai ihan mihin tahansa pienkoneisiin liittyvään, ota yhteyttä!

Huolto

Varaosat ja tarvikkeet

Olemme myös valtuutettu stiga huoltoliike

Teemme takuunalaiset huollot kaikkiin Stiga laitteisiin. Meiltä kaikki alkuperäiset varaosat Stiga laitteisiin. Kaupan puolella valikoima on suppea, joten ota yhteyttä, mikäli laitteesi kaipaa alkuperäisiä varaosia.

Stiga huoltoliike

HUOLLON HINNASTO

Varaa aika huoltoon

Varaa aika huoltoon varauskalenterista tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Eikö varauskalenteri näy?

Käyttääksesi varauskalenteria sinun tulee sallia evästeiden käytön.

Yhteystiedot

ESV-Motors
Harjunmäentie 63
60800 Ilmajoki

Avoinna sopimuksen mukaan

Eero Välkkilä
040 960 6621
info@esvmotors.com

Yhteyslomake

MIKÄ ON ESV-MOTORS?

vapaa-ajan moottorilajeihin keskittynyt yritys

Tarjoamme Ilmajoella huolto- ja varaosapalvelut kaikille vapaa-ajan moottorilajeihin sekä turvalliset ajovarusteet. Autofixaukset ja pinnoitteet jokaiseen laitteeseen. Tule myös kokemaan hurjat FMX-näytökset kanssamme freestylemotocrossin matkalla Suomen huipulla.