ESV-motors -logo

freestyle-
motocross-näytökset tapahtumiin tai juhliin

Haluatko tapahtumaasi jotain sellaista mitä ei joka nurkalla näe? Mikäli vastaus on kyllä, olet löytänyt oikeaan paikkaa. Teemme freestylemotocross (FMX) näytöksiä erilaisiin tapahtumiin ja juhliin ammattitaidolla ja monen vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva paketti!

Fmx-show suomi

NÄYTÖKSET

Mitä on freestyle-
motocross

Freestylemotocrossissa hypitään siihen käyttöön muunnelluilla motocross-pyörillä isoja, yli 20 m pitkiä ja noin 10 m korkeita hyppyjä, samalla ilmalennon aikana erilaisia akrobatisia temppuja tehden. Laji uhmaa fysiikan lakeja ja saa hurjapäisimmänkin katsojan haukkomaan henkeään.

Näytökset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi yrityksesi kevätpäiville tai syntymäpäiville, jonne halutaan saada ainutlaatuista extreme-ohjelmaa. Pystymme tekemään näytökset 1-5 kuskin voimin. Kysy tarjous juuri sinun tarpeeseesi sopivasta näytöksestä!

Kysy tarjous nyt

Vielä on kalenterissa tilaa myös kaudelle 2024!

EEROFMX SOMESSA

2024 tapahtumat joissa olemme mukana

Yhteystiedot

ESV-Motors
Harjunmäentie 63
60800 Ilmajoki

Avoinna sopimuksen mukaan

Eero Välkkilä
040 960 6621
info@esvmotors.com

Yhteyslomake

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä on freestylemotocross?

Freestylemotocrossissa hypitään siihen käyttöön muunnelluilla motocross-pyörillä isoja, yli 20 m pitkiä ja noin 10 m korkeita hyppyjä, samalla ilmalennon aikana erilaisia akrobatisia temppuja tehden.

Kuinka ison FMX-tilan näytös vaatii?

FMX-näytös vaatii noin 80 m pitkän ja 10m leveän tilan. Vaikka kriteerit eivät täyttyisi, voidaan näytös järjestää silti tapauskohtaisesti. Kysy lisää, mikäli et ole varma saadaanko näytös mahtumaan sinun alueellesi!

Mitä tapahtumajärjestäjän tulee huomioida?

Tapahtuman järjestäjän tarvitsee huolehtia vain tarvittavan tilan järjestämisestä ja sen sulkemisesta asianmukaisesti. Me hoidamme kaiken muun!

Miten turvallisuus on huomioitu?

Turvajärjestelyt riippuvat näytöksen sijainnista yleisöön. Kerromme teille tarkemmat turvallisuusohjeet tapauskohtaisesti. Kuljettajilla on voimassa olevat vakuutukset ajoneuvoissa sekä on ajonäytöksille tehty erillinen vastuuvakuutus. Huolehdimme, ennen näytöksen suorittamista, että kaikki turvatoimet täyttyvät. 

MIKÄ ON ESV-MOTORS?

vapaa-ajan moottorilajeihin keskittynyt yritys

Tervetuloa ESV-Motorsille. Tarjoamme Ilmajoella huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin vapaa-ajan moottorilajeihin sekä turvalliset ajovarusteet. Palveluihimme kuuluu ajoneuvojen fixaukset ja pinnoitukset. Tule myös kokemaan hurjat FMX-näytökset kanssamme freestylemotocrossin matkalla Suomen huipulla!

MUUT PALVELUT

Teemme huollot kaikkiin vapaa-ajan laitteisiin aina moottoripyörästä ruohonleikkureihin asti. Meiltä myös laadukkaat varaosat ja ajovarusteet jokaiseen tarpeeseen ja moneen eri kategoriaan.

Varaa aika huoltoon tai autofixaukseen ja vieraile kaupassa tekemässä siistejä hankintoja!

Autofixaus

Edustukseemme kuuluu Cartecin laaja valikoima autonhoitotuotteita. Olemme myös valtuutettu cartec keraamisten pinnoitteiden asentaja.