ESV-motors -logo

Motul NGEN 7 10W-50 4T täyssynteettinen moottoripyöräöljy 4 litraa

Motul NGEN 7 10W-50 4T on luokkansa paras nelitahtiöljy, joka perustuu parhaiden perusöljyjen ja lisäaineiden yhdistelmään, johon on sekoitettu synteettisiä estereitä ja korkealaatuisia regeneroituja öljyjä. Tämä öljy on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sillä osa perusöljystä on uudelleen jalostettua käytetystä moottoriöljystä. Lisäksi pakkausmateriaalista puolet on kierrätettyä muovia. Soveltuu erityisesti kaikille tehokkaille 4-tahti sport- ja adventure -moottoripyörille erillisellä tai integroidulla vaihteistolla sekä märkä- tai kuivakytkimellä.

74,90 

Tuotetta on saatavilla jälkitoimituksena

Tuotenro: 111823 Kategoriat: , Tagit: , , , ,

Kuvaus

• Synteettinen korkealaatuinen 4T moottoripyöräöljy
• 50 % perusöljystä on regeneroitua käytetystä moottoriöljystä
• Soveltuu myös katalysaattorilla varustettuihin moottoripyöriin
• Täyttää vaatimukset API SP, JASO MA2

NGEN on TÄYSIN UUSI TUOTEVALIKOIMA korkean suorituskyvyn öljyjä joiden valmistuksessa käytetään jopa 75 % korkealaatuisia kierrätettyjä uudelleen käsiteltyjä perusöljyjä.  Lisäksi kaikissa pakkauksissa käytetyt muovipullot valmistetaan 50 % kierrätetystä muovist

 

Motul on Ranskalainen öljyvalmistaja joka on keskittynyt erityisesti vaativien laitteiden kuten powersport segmentin ja raskaan kaluston voitelutarpeisiin. Motul kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja mm. Powersport alan johtava öljymerkki.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)